Spinwood Gevelbank

Productomschrijving

Productomschrijving

Over de Spinwood Gevelbank

’s Morgens lekker in het zonnetje een kopje koffie drinken of eind van de middag de krant lezen? Dan is de Spinwood Gevelbank ideaal.

Spinwood Gevelbank

De Spinwood Gevelbank heeft een modern en strak design. Het is gemaakt van hoogwaardig gecoat staal. Met het mahonie hout krijgt de bank een warme uitstraling. Door de robuustheid, stevigheid en duurzaamheid van het materiaal van de bank is het optimaal bestand tegen alle weersinvloeden.

Het bankje wordt geleverd met 2 Mahogany Sapele houten planken. Dit geeft je de ruimte om de planken eventueel in een ander gewenste lengte te maken.

Stijl & Innovatie

Door het eenvoudige design is het ontwerp van de Spinwood gevelbank strak en minimalistisch. De twist van de tuinbank is dat het bankje in de gewenste afmeting te realiseren is. Hierdoor zal de Spinwood tuinbank op elk balkon, (dak)terras en (voor)tuin stralen.

Spinwood Gevelbank
Spinwood Gevelbank

Duurzaam Mahogany Sapele

Duurzaamheid, een lange levensduur en kwaliteit staan voorop bij Spinwood. Onze planken zijn gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten. Veelal tropische hardhout soorten die geschikt zijn voor buitengebruik. Daarbij kiezen wij voor verantwoord mooi hout dat een warme uitstraling heeft en garant staat voor een lange levensduur. Lees meer

Weerbestending staal

Het zwarte frame is gemaakt van plaatstaal, daarna met laser gesneden, elektrolytisch verzinkt en dubbel gecoat. Dit zorgt voor een beschermlaag die zelfs bij krassen het staal niet direct in aanraking brengt met de buitenlucht. Zo krijgt roest geen kans. Lees meer

Spinwood Gevelbank
Staal
Elektrolytische verzinkt staal. Het staal is afgewerkt met een zwarte poedercoating voor buiten. Dikte: 8mm
Afmetingen gevelbank
LxBxH 1470 x 381 x 450 mm (3 personen)
Afmetingen poot: 200 x 381 x 450 mm - Afmetingen plank (2x) 1470 x 175 x 25 mm

Gewicht
24 kg

 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

Spinwood Gevelbank
Spinwood Gevelbank
€299,00
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking