Over Spinwood

Spinwood

Wij zijn een energiek, jong en bruisend bedrijf in beweging. Ooit gestart door de twee ondernemende broers Bram en Gijs Buissant. Met elkaar hebben we een passie voor designmeubels die je huis mooier maken en waarvan het gebruik multifunctioneel, slim en leuk is. Het wonen in de stad leerde ons dat ruimte vaak beperkt is. Door onze passie te combineren met die ervaring ontwikkelen en maken wij nu innovatieve designmeubels.

Stadsdesign met een twist

Wij volgen de weg naar minder spullen met meer woonbeleving. Daarin passen meubels met meerdere functies perfect. Onze oud schoolgenoot en inmiddels topontwerper Ilias Ernst weet onze wensen waanzinnig vorm te geven. Hij werkt ook voor bekende merken als Gispen, Lande, Puikart, Hollands Licht and Cartoni Design. Spinwood meubels zijn dus Nederlands design. Zijn stijl is industrieel, strak en prikkelt de nieuwsgierigheid.

Spinwood is gevestigd in Naarden. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook andere bedrijven die onderdeel uitmaken van het familiebedrijf, zoals Tiltak BV en Slowjuice.nl.

Trots op kwaliteit en duurzaamheid

Naast een topdesign is het de kwaliteit van onze materialen die ons onderscheid. Duurzaamheid! Dat vinden wij, samen met onze klanten, belangrijk. Niet om de paar jaar een nieuwe, nee wij doen het in één keer goed. En dat zie je terug in design, kwaliteit en levensduur. Zo krijg je op onze speciaal gecoate staalconstructies maar liefst 10 jaar garantie en 2 jaar op het prachtige hardhout dat we gebruiken. Ook voorzien wij je van advies op het gebied van onderhoud en leveren we passende accessoires en onderhoudsadvies. Alles om onze
producten, door weer en wind, zeker decennia mee te laten gaan.

Toekomst

Constant zijn wij in beweging. Door ons sterke team van mensen gaan vernieuwing en ontwikkelingen snel. Denk aan nieuwe producten maar ook aan innovatieve oplossingen. Vinden we materiaal dat nog duurzamer is, dan passen we dat toe. Daarbij hebben we oog voor milieu, omgeving en eerlijke materialen.

Ervaar het zelf, kom langs

Hopelijk heb je nu een beeld van ons en van Spinwood. Wij gaan voor stadsdesign met een twist en staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Kom vooral kijken en ervaar het zelf. In onze showroom in Naarden laten we jou met trots alles zien.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking