Garantie & Retourneren

Garantie

Bij Spinwood.nl staan we achter onze producten, onze service en de klant. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, aarzelt u dan niet en neem direct contact op met Spinwood.nl.

Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op de stalen constructie, moeren en bouten geven wij 10 jaar garantie. Op het houtwerk bieden wij 2 jaar garantie. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/of is wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voordat u een artikel retour zendt moet u Spinwood.nl op de hoogte brengen.

Defect bij ontvangst
Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, neem dan zo snel mogelijk contact op met Spinwood.nl. Wij zullen u een passende oplossing bieden.

Retourbeleid

In Nederland geldt een wettelijk vastgestelde zichttermijn van 14 werkdagen. Bij Spinwood.nl mag u 30 dagen nadenken over uw aankoop. Zo kunt u de bank uitpakken, bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is zoals dat in een fysieke winkel ook is toegestaan. Binnen deze 30 dagen kan de koper de bestelling zonder opgave van redenen retourneren. De retour periode start op de eerstvolgende dag na ontvangst van het product.

Voor het retourneren van uw artikel kunt u het wettelijk vastgestelde modelformulier invullen (zie bijlage I aan het einde van dit artikel). U bent niet verplicht om dit formulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen of bellen om uw retournering aan te melden. U ontvangt dan een retour label die u kunt gebruiken om uw artikel terug te sturen. Nadat u de retournering heeft aangemeld, heeft u 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Onbeschadigde artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als: 
– U het artikel aanmeld voor retour binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling 
– Het artikel in de originele staat verkeerd en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking kan worden verzonden 

Artikelen kunnen niet geretourneerd worden als: 
– De consument zelf heeft getracht een gebrek te herstellen 
– De veiligheids- en gebruiksinstructies niet zijn gehanteerd door de consument 

Na ontvangst van een retourzending, die voldoet aan bovengenoemde eisen, zal Spinwood.nl voor vervanging zorgen of, indien gewenst, de aanschafprijs aan de consument terugbetalen. In geval van terugbetaling zal Spinwood.nl uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering het bedrag overmaken.

Klachten
Heeft u opmerkingen of klachten over de producten en/of de service van Spinwood.nl neem dan contact op via telefoon, email of ons contact formulier. Spinwood.nl zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om tot een oplossing te komen, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk op de klacht reageren.

Geschillen
Geschillen tussen de consument en Spinwood.nl over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door Spinwood.nl te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop Keurmerk via [email protected] Daarnaast kunt u voor geschillen ook contact opnemen met Geschillencommissie Thuiswinkel. Bezoek de website voor meer informatie:www.sgc.nl.

Bijlage I: Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

– Aan: Spinwood.nl

Kobaltstraat 2a

1411 AM Naarden

[email protected]

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: Spinwood picknicktafel

herroept/herroepen*

– Besteld op: …………………..

– Ontvangen op: ………………

– Naam consument(en): ……………………………………………………………………………………………………..

– Adres consument(en): ……………………………………………………………………………………………………..

– Rede voor retournering: …………………………………………………………………………………………………..

– Handtekening consument(en):

…………………………………………………………….

Indien u de overeenkomst wilt beëindigen gelieve bovenstaand formulier volledig ingevuld en ondertekend opsturen, of scannen en e-mailen, naar bovenstaand adres.