Garantie, Retourneren & Reviews

Garantie

Bij Spinwood.nl staan we achter onze producten, onze service en de klant. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, aarzelt u dan niet en neem direct contact op met Spinwood.nl.

Klik hier om uw garantiegeval aan te melden.

Mocht uw product defect raken, dan kunt u natuurlijk ook op ons rekenen. Op de stalen constructie, moeren en bouten geven wij 10 jaar garantie. Op het houtwerk bieden wij 2 jaar garantie. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen/of is wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voordat u een artikel retour zendt moet u Spinwood.nl op de hoogte brengen.

- Defect bij ontvangst

Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, neem dan zo snel mogelijk contact op met Spinwood.nl. Wij zullen u een passende oplossing bieden.

Retourbeleid

In Nederland geldt een wettelijke vastgestelde zichttermijn van 14 dagen. Bij Spinwood.nl mag u 30 dagen nadenken over uw aankoop. Zo kunt u uitgebreid uw artikel uitpakken, bestuderen en ervaren of deze volledig naar wens is zoals dat in een fysieke winkel ook toegestaan is. Binnen deze 30 dagen kan de koper de bestelling zonder opgave van redenen retourneren. Deze termijn van 30 dagen start op de eerstvolgende dag na ontvangst van het product.

Voor het retourneren van uw artikel kunt u het wettelijk vastgestelde modelformulier invullen. [modelformulier] U bent niet verplicht om dit formulier in te vullen. U kunt ook een e-mail sturen of bellen om uw retournering aan te melden. U ontvangt dan een retourlabel die u kunt gebruiken om uw artikel terug te sturen. Nadat u de retournering heeft aangemeld, heeft u 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Retourneren is gratis wanneer u uw retour eerst aanmeldt. Om uw retour aan te melden, klik hier. Wanneer u een artikel zonder voorafgaande mededeling terugstuurt, zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Wij willen u vragen om bij het retourneren van de artikelen rekening te houden met het volgende:
- U kunt het artikel aanmelden voor retour binnen de zichttermijn van 30 dagen of u retourneert het artikel (met bijbehorende verklaring van herroeping) binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
- Zorg ervoor dat het artikel in de originele staat is en indien redelijkerwijs mogelijk in de zo origineel mogelijke verpakking is. Het komt erop neer dat het product slechts in die mate uitgepakt en/of gebruikt wordt wat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien het product niet goed geretourneerd wordt of het product niet meer kan worden doorverkocht zal de waardevermindering van het product (die kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag) worden ingehouden op het terug te betalen bedrag.

Het retourbedrag zal door Spinwood.nl zo spoedig mogelijk teruggestort worden op het bankrekeningnummer van de koper, uiterlijk 14 dagen nadat de herroepingsmedeling is ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retouradres:

Spinwood.nl
Kobaltstraat 2a
1411 AM Naarden

Let op: De eventuele verzekerkosten voor deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Mocht een pakketje kwijtraken of beschadigd raken, dan bent u als consument wettelijk verantwoordelijk.

Wij kunnen kosten voor waardevermindering van de producten inrekening brengen indien de schade die ontstaat is het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

- Klachten

Heeft u opmerkingen of klachten over de producten en/of de service van Spinwood.nl neem dan contact op via telefoon, email of ons contact formulier. Spinwood.nl zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om tot een oplossing te komen, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht inhoudelijk op de klacht reageren.

In geval van klachten of geschillen kunt u ook terrecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr/

- Geschillen

Geschillen tussen de consument en Spinwood.nl over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door Spinwood.nl te leveren of geleverde producten en diensten, kunnen zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop Keurmerk via [email protected]. Daarnaast kunt u voor geschillen ook contact opnemen met Geschillencommissie Thuiswinkel. Bezoek de website voor meer informatie:www.sgc.nl.

Bijlage I: Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

– Aan: Spinwood.nl

Kobaltstraat 2a

1411 AM Naarden

[email protected]

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: Spinwood picknicktafel

herroept/herroepen*

– Besteld op: …………………..

– Ontvangen op: ………………

– Naam consument(en): ……………………………………………………………………………………………………..

– Adres consument(en): ……………………………………………………………………………………………………..

– Rede voor retournering: …………………………………………………………………………………………………..

– Handtekening consument(en):

…………………………………………………………….

Indien u de overeenkomst wilt beëindigen gelieve bovenstaand formulier volledig ingevuld en ondertekend opsturen, of scannen en e-mailen, naar bovenstaand adres.

Reviews

Bij Spinwood is het mogelijk om een review achter te laten via Trustedshops. Ben jij tevreden met een van onze producten dan vinden wij het fijn als je een review achterlaat. Ook als je niks bij ons hebt aangekocht of je niet tevreden bent is het mogelijk om een review achter te laten. Een Trustedshops review kan alleen door de reviewer aangepast worden. Dit maakt het betrouwbaarder, omdat je als website-eigenaar de reviews niet zelf kunt aanpassen. Daardoor kunnen er zowel negatieve als positieve reviews geplaatst worden. Bij een negatieve review zullen wij er uiteraard alles aan doen om de klacht op een goede manier op te lossen. Er worden geen betaalde reviews op onze website geplaatst.

Meer informatie: https://www.trustedshops.nl/reviews/

Spinwood.nl

Hoe kunnen wij je helpen? Bel, stuur een bericht of bekijk onze FAQ.

Heb je vragen?

Bel ons

Ma - Vr 09:00 - 17:00

035-2063081

E-mail

Antwoord binnen één werkdag

Stuur mail

Social media

Antwoord binnen één werkdag

4,7Review LogoWij scoren een 4,7 op Trustedshops

Spinwood.nl

Kobaltstraat 2a
1411AM, Naarden
Nederland

BTW: NL8024.64.427.B01
KvK: 32055825

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking