Verzenden & Bezorgen

Levertijd
De levertijd bedraagt ca 2 weken, mits het product op voorraad aanwezig is. Na het plaatsen van uw bestelling wordt er contact met u opgenomen om een leverdatum in te plannen voor het afleveren van de Spinwood Tuinbank of kast door onze externe vervoerder (AZ Logistics). Op de afleverdatum zal er een tijdsblok van twee uur worden aangegeven waarin het product zal worden bezorgd. Bij het bestellen van een onderhoudsset wordt er automatische een track en trace code gestuurd.

Wij leveren alleen in Nederland, België en Duitsland.

Niet thuis?
Mocht u onverhoopt niet aanwezig zijn op de afgesproken aflevertijd dan is dit geen enkel probleem. Het vervoersbedrijf laat in dat geval een briefje met contactgegevens achter. U moet vervolgens binnen vijf dagen contact opnemen met het vervoersbedrijf om geheel kosteloos een nieuwe leverdatum in te plannen.

Zelf ophalen in de showroom
U kunt de Spinwood picknicktafel ook zelf ophalen op afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom in Naarden. Tijdens het bestelproces kiest u dan voor ‘afhalen’. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging en zal er contact met u worden opgenomen om een afhaaldatum in te plannen.

Adres showroom: Kobaltstraat 2a, 1411 AM Naarden

Verzendkosten
Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland en België (met uitzondering de Waddeneilanden geldt een tarief van €35,-). Voor alle andere internationale leveringen geldt een ander bezorgtarief, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Totaalbedrag lager dan €50,- euro?

  • Nederland €5,50
  • België €7,50
  • Duitsland €15,00

Voor andere EU landen gelden afwijkende tarieven.

Let op: Indien u bestelt van buiten de EU, dan dient u zelf invoerrechten af te dragen. Indien uw zending naar ons retour komt vanwege het niet voldoen van de invoerrechten, dan zullen wij hiervoor €25,- in rekening brengen. Dit bedrag zullen wij in mindering brengen op het aan u terug te betalen aankoopbedrag.

BTW en Heffingen
Geregistreerde bedrijven met een geldig BTW nummer uit de Europese Unie (met uitzondering van Nederland) hoeven geen Nederlandse BTW te betalen. Voordat zij een bestelling plaatsen, dient er eerst contact opgenomen te worden met SpinWood.nl. Als het verzendadres buiten de Europese Unie is moet u rekening houden met lokale regelingen. Invoerrechten, douanerechten of andere kosten, anders dan de verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Neem contact op met uw lokale autoriteiten voordat u een bestelling plaatst. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Spinwood B.V., handelend onder de naam Spinwood.nl, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor heffingen, belastingen, inbeslagname of welke andere overheidsmaatregel dan ook. Directe en/of indirecte kosten die mogelijk hieruit voortvloeien zullen niet vergoed worden en kunnen niet leiden tot enig andere aansprakelijkheid van Spinwood B.V.. Deze kosten en eventuele claims zijn volledig voor de importeur.