De Spinwood Tuinbank

 

 

De Spinwood Tuinbank

Kies voor Nederlands design in je eigen voor- of achtertuin. De Spinwood tuinbank geeft je huis en omgeving stijl en allure. Een uniek designmeubel gemaakt van materialen met een lange levensduur. De kwaliteit van het warme hardhout en het zwart industrieel gecoate staal zie je terug en dat ziet je omgeving ook.

Dankzij één simpele handeling is de tuinbank te transformeren tot picknicktafel, dat komt vaak als een verrassing. Als je het niet weet, zul je het niet zien. Stadsdesign met een twist noemen we dat. Deze designbank geeft je overdag alle ruimte om te spelen en lekker te zitten en ‘s avonds is er genoeg plek om samen met een gezin aan te eten.

Een luxe uitstraling, veilig en makkelijk in gebruik en goed te beveiligen door een speciaal oog dat verwerkt is in het stalen frame. Speciaal gemaakt voor het Nederlandse klimaat waardoor hij het hele jaar buiten kan staan. Design om te gebruiken en samen van te genieten.“Functionaliteit combineren met design, daar houd ik van”

De designer - ILIASERNST


1
2
3
4

 

user1

Stijl & Innovatie

Onze tuinbank is zo strak ontworpen dat de uitklapfunctie naar picknicktafel een verrassing is, je ziet het niet als je het niet weet. Wij noemen dit Nederlands stadsdesign met een twist. Hij geeft je huis en omgeving stijl en allure en bespaart kostbare ruimte. Multifunctioneel design gemaakt om te gebruiken en samen van te genieten.user1

Duurzaam Mahogany Sapele

Duurzaamheid, een lange levensduur en kwaliteit staan voorop bij Spinwood. Onze planken zijn gemaakt van speciaal geselecteerde houtsoorten. Veelal tropische hardhout soorten die geschikt zijn voor buitengebruik. Daarbij kiezen wij voor verantwoord mooi hout dat een warme uitstraling heeft en garant staat voor een lange levensduur.

Lees meer

user1

Weerbestendig staal

Het zwarte frame is gemaakt van plaatstaal, daarna met laser gesneden, elektrolytisch verzinkt en dubbel gecoat. Dit zorgt voor een beschermlaag die zelfs bij krassen het staal niet direct in aanraking brengt met de buitenlucht. Zo krijgt roest geen kans.Lees meer

user1

Bescherming voor ondergrond

Elke poot is voorzien van een beschermend rubber voetje zodat de bank op bepaalde ondergronden niet kan krassen.

user1

Zet de bank op slot

In het stalen frame van de bank is een oog gemaakt (diameter: 2,5 cm) zodat je jouw designbank goed kunt beveiligen.

 

Staal Gegalvaniseerd staal (elektrolytisch verzinkt), geleverd met roestvrij stalen moeren en bouten. Het staal is afgewerkt met een zwarte poedercoating voor buiten.
Afmetingen opstelling bank LxBxH 152,9 x 64,3 x 79,4 cm (3 personen)
Diepte zitting: 39,5 cm

Afmetingen opstelling tafel LxBxH 152,9 x 118,8 x 73,1 cm (6 personen)
Diepte zitting: 19,5 cm
Diepte tafelblad: 53,7 cm

Gewicht 60 kg

Handleiding