Flexible delivery 10 year warranty Worry-free return
Flexibele bezorging 10 jaar garantie Zorgeloos retour
Flexible Lieferung 10 Jahre Garantie Einfache Rücksendung
+31 (0)35 6934808

Over Spinwood

Over ons

Spinwood is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in stoere houten gadgetmeubelen. De uitklapbare producten uit de Spinwood serie zijn innovatief en multifunctioneel.

Bijvoorbeeld de Spinwood tuinbank die kan worden uitgeklapt naar ruime picknicktafel voor het hele gezin. Of onze kast die in één beweging is te transformeren tot eettafel. De meubels danken hun design aan innovatieve topontwerper Ilias Ernst. Ze zijn gemaakt van een combinatie van hout en hoogwaardig gecoat staal.

Spinwood is gevestigd in Naarden. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook andere bedrijven die onderdeel uitmaken van het familiebedrijf, zoals Tiltak BV en Slowjuice.nl.

Het ontstaan

Op een zonnige voorjaarsdag wilden twee broers in Amsterdam het ervan nemen en lekker in de zon gaan zitten bij hen op de stoep. Ze stoorden zich eraan dat ze, telkens als dit gebeurde, elke keer stoelen van binnen naar buiten moesten verplaatsen.

Een vast bankje zou fijn zijn, een picknicktafel nog beter, maar die staat de rest van het jaar natuurlijk enorm in de weg. Daarnaast mag een meubelstuk volgens de regels van de gemeente maximaal een halve meter van het huis staan. De broers gingen op zoek naar een betere manier om het hele jaar door buiten te kunnen zitten en van de zon te genieten.

In samenwerking met topontwerper Ilias Ernst kwamen ze tot een gloednieuw design dat alles wat de Nederlandse zomer nodig heeft in zich verenigt: een bankje en een picknicktafel in een. Het is het eerste product in een hele serie designmeubelen met een twist.

Over Ons (1)
Over Ons 2
Over Ons 4
Over Ons 3
Over Ons 5